Pršutérie Chovaneček Jehněčí klobása 3 kusy
Kód: 10887/246 10887/251 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Pršutérie Chovaneček Jehněčí klobása
Voňavá JEHNĚČÍ KLOBÁSA se připravuje z jehněčího masa z vlastního chovu rodinné farmy Chovaneček na Hlinné. Na výrobu 100 kg klobás se používá 150 kg špičkového jehněčího spolu s kvalitním vepřovým masem a její chuť doplňují nevšední přísady jako pomerančová kůra, jamajský rum, kardamon a vinný destilát. Jelikož je jehněčí chuťově velmi specifické, doporučujeme klobásku pro opravdové masové fajnšmekry a jako chuťovku pro výjimečné příležitosti.
Aroma klobásy se před podáváním nejlépe rozvine při pokojové teplotě. Po rozbalení uchovávejte jehněčí klobásky v chladném prostředí nejlépe zavěšeny tam, kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora.
UPOZORNĚNÍ: Balení je nově po 3 kusech.
Složení výrobku
Jehněčí maso 55%
Vepřové maso
Kuchyňská sůl - jodizovaná
Koření
Dextróza
Jamajský rum
Vinný destilát
Hořčice a výrobky z ní
Antioxidant E300
Startovací BIO kultury
Konzervant E250
Přírodní střívko
Nutriční hodnoty
Tuky: 38 g (z toho nasycené masné kyseliny 15 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 26 g
Sůl: 3,7 g
Výrobce: Chovaneček s. r. o., Novobranská 87/14, Litoměřice 412 01, ČR.
Cena za 1 kg/565,- Kč
Minimální trvanlivost 21 - 5 dnů, po rozbalení uchovávejte v chladu do +5 °C
Otec a synové Chovanečkovi rozumějí uzenářství jako málokdo, jejich tradiční dobroty jsou vyhlášené v celém Ústeckém kraji. Před časem nabrali nový směr a pustili se do výroby, která unás nemá obdoby: V jejich sušárně v Hlinné u Litoměřic vznikají prvotřídní pršuty.
I pršut z Českého středohoří zákazníky hned zaujal.