Pršutérie Chovaneček Bresaola
Kód: 11109/86GSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Pršutérie Chovaneček Bresaola
Prvotřídní hovězí pršuto BRESAOLA se vyrábí několik měsíců z vybraných partií mladého skotu. Na výrobu 100 kg bresaoly se používá 150 kg hovězího masa. Její chuť je podtržena fúzí zauzeného bukového dřeva spolu s tymiánem, anýzem, jalovcem, česnekem, vavřínem a skořicí. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější, stejně jako dobrý sýr nebo intenzivní kulaté červené víno, se kterými se i dobře páruje. Je výborná pro přípravu velmi jemných plátků hovězího carpaccia s hoblinkami parmezánu, rukolou a kapkou kvalitního olivového oleje.
Pršuto je vakuově zabaleno. Po rozbalení uchovávejte pršut v chladném prostředí.
Složení výrobku:
Hovězí maso 95 %
Jedlá sůl s jódem
Koření
Dextróza
Konzervant dusitan sodný
Antioxidant askorban sodný
Nutriční hodnoty
Tuky: 5,9 g (z toho nasycené masné kyseliny 2,9 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 32 g
Sůl: 7,6 g
Výrobce: Chovaneček s. r. o., Novobranská 87/14, Litoměřice 412 01, ČR.
Minimální trvanlivost 21 - 5 dnů, po rozbalení uchovávejte v chladu do +5 °C
Cena za 100g/ 130,- Kč
Otec a synové Chovanečkovi rozumějí uzenářství jako málokdo, jejich tradiční dobroty jsou vyhlášené v celém Ústeckém kraji. Před časem nabrali nový směr a pustili se do výroby, která unás nemá obdoby: V jejich sušárně v Hlinné u Litoměřic vznikají prvotřídní pršuty.
I pršut z Českého středohoří zákazníky hned zaujal.