Doprava ZDARMA nad 1100,- Kč

Pršutérie Chovaneček Bresaola

Kód: 11109/86G
Neohodnoceno
Značka: CHOVANEČEK
112 Kč 130 Kč / 100 g
Skladem
Varianta

Bresaola se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg bresaoly bylo použito 150 kg hovězího masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pršutérie Chovaneček Bresaola

Prvotřídní hovězí pršuto BRESAOLA se vyrábí několik měsíců z vybraných partií mladého skotu. Na výrobu 100 kg bresaoly se používá 150 kg hovězího masa. Její chuť je podtržena fúzí zauzeného bukového dřeva spolu s tymiánem, anýzem, jalovcem, česnekem, vavřínem a skořicí. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější, stejně jako dobrý sýr nebo intenzivní kulaté červené víno, se kterými se i dobře páruje. Je výborná pro přípravu velmi jemných plátků hovězího carpaccia s hoblinkami parmezánu, rukolou a kapkou kvalitního olivového oleje.

Pršuto je vakuově zabaleno. Po rozbalení uchovávejte pršut v chladném prostředí.

Složení výrobku:
Hovězí maso 95 %
Jedlá sůl s jódem 
Koření
Dextróza
Konzervant dusitan sodný
Antioxidant askorban sodný

Nutriční hodnoty
Tuky: 5,9 g (z toho nasycené masné kyseliny 2,9 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 32 g
Sůl: 7,6 g

Výrobce: Chovaneček s. r. o., Novobranská 87/14, Litoměřice 412 01, ČR.

Minimální trvanlivost 21 - 5 dnů, po rozbalení uchovávejte v chladu do +5 °C

Cena za 100g/ 130,- Kč

Otec a synové Chovanečkovi rozumějí uzenářství jako málokdo, jejich tradiční dobroty jsou vyhlášené v celém Ústeckém kraji. Před časem nabrali nový směr a pustili se do výroby, která unás nemá obdoby: V jejich sušárně v Hlinné u Litoměřic vznikají prvotřídní pršuty.

I pršut z Českého středohoří zákazníky hned zaujal.