Pršutérie Chovaneček Čabáája
Kód: 10884/151Související produkty
Detailní popis produktu
Pršutérie Chovaneček Čabáája
Klobása se svojí charakteristikou řadí do typu uherských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, česneku, cibule a bylin. Klobása je příjemně pálivá. Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 155 kg vepřového masa.
Balení klobás je vakuově zabalen. Po jeho rozbalení doporučujeme spotřebovat do 10 dnů, nebo klobásu uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšenou, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora. Její aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě.
Složení výrobku
Vepřové maso 95%
kuchyňská sůl - jodidovaná max.4 %
konzervant E250
koření
dextróza
paprikový extrakt
hořčice a výrobky z ní
startovací BIO kultury
zvýrazňovač chuti E621
antioxidant E315, 316
přírodní střívko
Nutriční hodnoty
Tuky: 38 g (z toho nasycené masné kyseliny 15 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 26 g
Sůl: 3,7 g
Výrobce: Chovaneček s. r. o., Novobranská 87/14, Litoměřice 412 01, ČR.
Cena z a1 kg / 415,- Kč
Minimální trvanlivost 21 - 5 dnů, po rozbalení uchovávejte v chladu do +5 °C
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Otec a synové Chovanečkovi rozumějí uzenářství jako málokdo, jejich tradiční dobroty jsou vyhlášené v celém Ústeckém kraji. Před časem nabrali nový směr a pustili se do výroby, která unás nemá obdoby: V jejich sušárně v Hlinné u Litoměřic vznikají prvotřídní pršuty.
I pršut z Českého středohoří zákazníky hned zaujal.