Tento kečup je vyroben z těch nejsladších rajčat z jihomoravských polí, která byla sklizena v létě, kdy jsou plná chuti a slunce. Jeho krásná barva a jemná chuť jsou výsledkem...
Stále fermentující a živý produkt nabytý vitamíny, probiotiky a antioxidanty, tak to je KIMCHI, které se může podávat jako příloha či křupat jen tak samostatně. Kimchi je...
Stále fermentující a živý produkt nabytý vitamíny, probiotiky a antioxidanty, tak to je KIMCHI, které se může podávat jako příloha či křupat jen tak samostatně. Kimchi je...
Stále fermentující a živý produkt nabytý vitamíny, probiotiky a antioxidanty, tak to je KIMCHI, které se může podávat jako příloha či křupat jen tak samostatně. Kimchi je...
Fermentovaná omáčka Kung Pao, která obohatí svoji vylepšenou recepturou každý asijský pokrm. Určitě je tato omáčka skvělou volbou a její vyvážená kombinace sladké, pálivé a...
Miang dresink je ideální nejen na saláty, ale také jako marináda pro grilované maso nebo jako dip pro zeleninu. Jeho hustá konzistence zajišťuje, že každá kapka přináší...
Přírodně fermentovaná Japonská omáčka pro dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek či přípravě sushi. Dopřejet si blaho na talíři s touto kulinářskou omáčkou..
Přírodně fermentovaná omáčka plná výrazné chuti, skvěle se hodí k marinování, glazování ryb, masa a zeleniny, můžete ji také využít ke smažení, pokrmů ve woku nebo jako dip.